– Mer än mat –

På restaurang Pavis vill vi bjuda våra gäster på modern mat med lokal prägel men även med inspiration från andra delar av världen. Naturliga råvaror och naturlig smak är nyckelord i vårt mattänk. Det är inte alltid den mest invecklade maträtten som är den bästa, utan den enklaste rätten kan vara minst lika god. Vi följer matårets olika säsonger så långt det är möjligt och skapar en varierande meny. Och även om man inte är hungrig så är man alltid välkommen till Pavis. Vår önskan är att Pavis ska vara ett vardagsrum för människor i Jakobstadsnejden. En plats dit man alltid kan komma och känna sig som hemma.

Vi är på gång

Våren är här och Pavis står snart redo att slå upp dörrarna. Så här ser de kommande veckornas program ut.

  • Luncher på vardagar kl. 11-14 från 15.4.
    • Taste & Experience Spring 2019 26-27.4
    • Vappen Chill & Grill 30.4
    • 1:a maj brunch 11-15.00
    • Ala carte-öppning från 3.5

  • LUNCHLISTA

    15-19.4 • KL. 11-14 • 10,40€

    MÅNDAG: Bacon och mozzarellakyckling & klyftpotatis (G,L)
    TISDAG: Pannbiff, brunsås, potatismos & lingonsylt (L)
    ONSDAG: Grisinnerfilé, bearnaise & rostad potatis (G,L)
    TORSDAG: Oscar´s schnitzel, choronsås & friterad potatis (L)
    FREDAG: STÄNGT
    VECKANS VEGE 11,50€: Rostade rödbetor & Chevré (G,L)

  • Vill du jobba hos oss?

Vi är ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare! Ta kontakt på office@pavis.nu


• Vi finns på Instagram som #pavisjeppis. Följ oss gärna och tagga dina bilder under #pavisjeppis!

• På Facebook hittas vi här: http://www.facebook.com/pavisjeppis


BILDER


Förfrågningar & respons