– Mer än mat –

På restaurang Pavis vill vi bjuda våra gäster på modern mat med lokal prägel men även med inspiration från andra delar av världen. Naturliga råvaror och naturlig smak är nyckelord i vårt mattänk. Det är inte alltid den mest invecklade maträtten som är den bästa, utan den enklaste rätten kan vara minst lika god. Vi följer matårets olika säsonger så långt det är möjligt och skapar en varierande meny. Och även om man inte är hungrig så är man alltid välkommen till Pavis. Vår önskan är att Pavis ska vara ett vardagsrum för människor i Jakobstadsnejden. En plats dit man alltid kan komma och känna sig som hemma.

Öppet igen!

Måndagen den 19 mars öppnar vi säsongen här på Pavis. Den första dryga månaden är det bara lunch på vardagarna kl. 11-14 som gäller. 
Varmt välkomna!

Öppettider

Måndag-Fredag: 11-14
Lördag-Söndag: stängt

Veckans luncher

LUNCHLISTA 23-27.4 • kl. 11-14 • 10.30€
MÅNDAG: Tortilla med tillbehör (L)
TISDAG: Asiatisk wok med kyckling & nudlar (L)
ONSDAG: Marinerad gris & rostad potatis (G,L)
TORSDAG: Smörstekt strömming & potatismos (L)
FREDAG: Porterstek, potatisgratäng, svartvinbärsgele & rostade rotsaker (L)
VECKANS VEGE: Rostade rödbetor med chevréost (G,L)

 

Chill&Grill 30.4.2018

Precis som ifjol tänkte vi här på Pavis fira Valborg med en ”Grill&Chill”-kväll där vi kör en specialkomponerad meny som innehåller allt från grillbiffar och ”vappenburgare” till charktallrikar och laxtoastar. Kvällen till ära bjuds det dessutom på livemusik. Hela menyn hittar du här. Någon förhandsanmälan behövs inte och dörrarna är öppna kl. 17-23. Varmt välkomna!

 

1 maj brunch

Precis som ifjol kör vi också i år en brunch på första maj. Våra bruncher brukar vara väldigt uppskattade och efterfrågade (läs: slutsålda) så det gäller att hålla sig framme. Förhandsanmälan görs enklast via anmälningsformuläret som du hittar här.

Morsdag 2018

Den 13 maj är det morsdag och som traditionen bjuder ställer vi dagen till ära till med buffé här vid Pavis. Vi har två dukningar, en kl. 11 och en kl. 14. Anmälningsformulär hittar du här.

morsdagsstrip2.jpg

• Vi finns på Instagram som #pavisjeppis. Följ oss gärna och tagga dina bilder under #pavisjeppis!

• På Facebook hittas vi här: http://www.facebook.com/pavisjeppis


BILDER


Förfrågningar & respons