– Mer än mat –

På restaurang Pavis vill vi bjuda våra gäster på modern mat med lokal prägel men även med inspiration från andra delar av världen. Naturliga råvaror och naturlig smak är nyckelord i vårt mattänk. Det är inte alltid den mest invecklade maträtten som är den bästa, utan den enklaste rätten kan vara minst lika god. Vi följer matårets olika säsonger så långt det är möjligt och skapar en varierande meny. Och även om man inte är hungrig så är man alltid välkommen till Pavis. Vår önskan är att Pavis ska vara ett vardagsrum för människor i Jakobstadsnejden. En plats dit man alltid kan komma och känna sig som hemma.

Öppettider november-december 2017

MÅNDAG: 11.00-14.30
TISDAG: 11.00-14.30
ONSDAG: 11.00-14.30
TORSDAG: 11.00-14.30
FREDAG: 11.00-14.30 / Julfester
LÖRDAG: Julfester
SÖNDAG: Stängt

Under november och december tar vi kvällstid endast emot förhandsbokade julfester. Till en del kvällar finns det ännu platser för mindre sällskap så ta kontakt på 06 7237333 om ni vill komma på julbuffé till Pavis.

VECKANS LUNCHER

LUNCHLISTA 13-17.11 • kl. 11-14 • 9,80€
MÅNDAG:
Helstekt grisinnerfilé, chili-bearnaise, rostad potatis & rotsaker (G,L).
TISDAG: Nöt innerstek, svartvinbärssky & potatisgratäng (L).
ONSDAG: Panerad torskfilé, gräddfilssås & ugnspotatis med örtsmör (L).
TORSDAG: Pannbiff, löksås & potatismos (L).
FREDAG: Kycklingschnizel, tartarsås & friterad potatis (L).
VECKANS VEGE: Vegetarisk Moussaka (G,L).

 

 

22770644_1960376597620688_166265458893184107_o.jpg
22859845_1960376087620739_6885752753728119274_o.jpg
22770514_1960376510954030_6865495572548867871_o.jpg

Taste & Experience 2017

Precis som i fjol (bilderna) tänkte vi som en grande finale på a la carte-säsongen köra två kvällar – fredag och lördag 10-11 november – där vi lyxar till det lite extra med en sju rätters tastingmeny med tillhörande skräddarsytt dryckespaket om man så önskar. Priset för tastingmenyn är 56 euro och det tillhörande valbara dryckespaketet kostar 35 euro. Dryckespaketet innehåller fem olika drycker valda för att matcha tastingmenyn och består av öl, skumvin, rödvin, vitt vin och dessertvin, Utöver mat och dryck bjuds det under kvällen också på livemusik. Förhandsanmälan senast 7.11 till: info@pavis.nu eller 06 7237333. 
Varmt välkomna till Pavis alla vänner av god mat!

OBS! Lördagen är slutsåld men det finns ännu platser kvar till fredag!

 

FarsdagSLUNCH 2017

Fars dag årsmodell 2017 närmar sig med stormsteg. Och det är ju inte alltid så där superlätt att veta vad man ska köpa åt en pappa som har allt och lite till, men vi har i alla fall en rekommendation. Bjud honom på riktigt god mat, det är aldrig fel och alltid uppskattat! :) Här på Pavis dukar vi i timmarna tre kl. 11-14 fram en rejäl farsdagsbuffé med bland annat halstrad lax och helstekt nötytterfilé. Priset är 27,50€ och barn under 12 år äter för halva priset.

FARSDAGSMENY

grönsallad • ceasarsallad med räkor & parmesan • lök & tomatsallad med mozzarella • tunnbrödsrullar med rökt skinka • salladsdressing • färskt bröd
___
halstrad lax • helstekt nötytterfilé • potatisgratäng med koskenlaskijaost • rostade rotsaker • rödvinssås • gräddfilsås
___
chokladkaka med vaniljgrädde & hallon • kaffe & te • saft

Som vanligt är det först till kvarn som gäller och reservingar kan göras antingen till info@pavis.nu eller på tel 7237333. Eller direkt vid kassan. Varmt välkomna!

A La carte

Vår a la carte meny hittar du här.

 


• Vi finns på Instagram som #pavisjeppis. Följ oss gärna och tagga dina bilder under #pavisjeppis!

• På Facebook hittas vi här: http://www.facebook.com/pavisjeppis


BILDER


Förfrågningar & respons